tekenspel en droedelen

hagelensneeuw

Niet alleen aanraakspel, ook tekenspel helpt kinderen in contact te komen met zichzelf en elkaar. Ze komen letterlijk in beweging! Tekenspel is leuk, prikkelt je fantasie en opent oneindig veel nieuwe mogelijkheden. Het verbetert de onderlinge contacten en ondersteunt de ontwikkeling van de emotionele, sociale en cognitieve intelligentie.

Train jezelf in deze beeldende bewegingstaal en volg een van de workshops of cursussen. Of gun jezelf en je kinderen het allerbeste en volg de opleiding.

ZINVOL TEKENEN MET KINDEREN is een JAAROPLEIDING voor leraren, kinder- en gezinscoaches, yogadocenten en kindertherapeuten.

Je leert dit studiejaar intensief hoe je beter contact met kinderen krijgt, wat de invloed van beweging is op het kind en hoe je tekenspel kunt inzetten bij de ontwikkeling van de sociale, emotionele en cognitieve intelligentie.

Kijk hier voor gratis tips en informatie.

HET GROTE DROEDELBOEK

Als ouder, leerkracht of opvoeder is het vaak lastig een momentje voor jezelf te pakken. Met een droedelspelletje kom je tot jezelf en worden je kinderen rustig. Voor je het weet doen ze met je mee!

omslag-flat

Met de droedels uit Het Grote Droedelboek reset je je brein met droedelkracht! Duizend rustmomentjes voor jou (en je kind). Elke week een nieuwe droedel, een heel jaar lang! Groei als vanzelf van krassen en zwalken naar steeds meer perspectief. Met op elke pagina een open ruimte voor jouw eigen droedels.

Bestel het Grote Droedelboek nu en je hebt het over enkele dagen in huis 

TIP:
Geef kinderen en pubers hun eigen droedelboek. Vanaf een jaar of tien doen ze het graag zelf.